african mango results
Få en rask og naturlig hjelp 
med problem områder som... midje rumpe og lår
Gå raskt ned i vekt
Fordøjeligheden af proteinet i spirulina er
85%, mens det i oksekød kun er 20%.
mango-footer
kunder
Kitosan er et aktivt stof fra havrejer, som har den egenskab, at det kan opsuge op til syv gange sin egen vægt af fedtet fra det, vi spiser. Derefter transporteres fedtet effektivt ud via tarmsystemet.

Uafhængige kliniske test dokumenterer over 50 % større effektivitet ved daglig brug af kitosan. En anden vigtig effekt i forbindelse med vægttabet er, at kitosan virker sultdæmpende.

Spirulina indeholder 10 gange mere betakarotin end gulerødder, 50 gange mere jern end spinat, 10 gange mere kalcium end mælk, 5 gange mere klorofyl end grønne blade og 3 gange mere protein end fisk. Spirulina indeholder desuden vitamin B12, magnesium, enzymer og vigtige fedtsyrer.

Spirulina (algen) indeholder betakarotin, vitamin B12 og klorofyl (som sætter gang i vigtige processer i kroppen ved optagelse af vitaminer og mineraler). Spirulina er også sultdæmpende og en fremragende antioxidant.
Spirosan virker både på mænd og kvinder, der ønsker at tabe sig!

Bliv slankere for hver dag
er går med Spirosan!

Produceret og fremstillet i Norge!

Du vil mærke Spirosans effekt i løbet af kort tid! Spirosan er rig på Omega 3, GLA, betakarotin, vitamin B12, klorofyl og riboflavin, som forbrænder fedt.

Spirosan
  • Hurtigere fedtforbrænding
  • 100 % naturligt
  • Styrker immunforsvaret
  • Øger energiniveauet
  • Dæmper sultfølelsen

JA TAK! Send mig 1 måned forbrug av Spirosan!

 

  Jeg accepterer betingelserne


Vidste du, at ...

Spirosan begynder at rense kroppen og blodet for affaldsstoffer.
God fordøjelse er afgørende for at opretholde vægttabet og for at have en
høj optagelse af vitaminer og mineraler. Kroppen skal bruge 3-4 ugers
udrensning, før man gradvist, sikkert og behageligt går ned i vægt.
 

Spirulina har en appetitreducerende virkning og er et særdeles velegnet kosttilskud
under faste og slankekure. Udover at det skaber en mæthedsfornemmelse,
tilfører spirulina mange vigtige næringsstoffer, som du ellers let går glip af,
når du ikke spiser så meget. Forskning har dokumenteret, at spirulina har
vægtreducerende virkning hos overvægtige. De næringsstoffer, der findes
i spirulina, gør kroppen mere tilfreds og gør, at den kræver et mindre
indtag af animalsk protein og sukker.

Vinnere fra 1/9-2013

Alle som prøver våre produkter er med i vår ukentelige trekning om en GRATIS Sykkel. Vi gir bort 1 sykke vær uke. Du velger om du vil ha Dame eller Herre sykkel. Det eneste vi krever er at vi får lov til og legge deg inn på vår hjemme side som en av våre vinnere.

bikes

Salgs- og leveringsbetingelser

Spirosan sælges som et abonnement uden bindingsperiode. Den første pakke (2 måneder) får du HELT GRATIS! Du betaler kun forsendelse på kr. 39,90. Du får den første måned helt gratis. Almindelige forsendelser koster kun kr. 198,- per måned inklusiv porto. Du modtager 2 bokser per forsendelse annen hver måned, indtil du opsiger abonnementet. Hver boks indeholder 60 tabletter med Spirosan og varer en måned. Det månedlige forbrug af Spirosan udgør derfor kun kr. 198,- Den indledende pris gælder kun én gang per person. Ved bestilling, når du allerede har modtaget en pakke til specialpris, faktureres denne til normalprisen. Godkendelse af betingelserne for dette websted udgør accept af et abonnement uden binding, som giver 14 dages fortrydelsesret på aftalen og eventuelle produkter modtaget i denne periode.

 

Bestilling og levering
Du vil modtage din første forsendelse ca. 5-10 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Pakken med vedhæftet faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du skal være over 18 år for at bestille online. Angiv dit fødselsår på reservationsblanketten. Ordrer fra personer under 18 år betragtes som ugyldige og vil ikke blive afsendt.

Opsigelse af abonnement 
kan gøres nemt ved at sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice. Opsigelsesfristen er to uger efter modtagelse af pakken, hvilket er oplyst på din faktura. Således er vi sikre, at vi altid har nok varer på lager.

Dit abonnement har ingen bindingsperiode.
. Du forpligter dig kun til køb af den første forsendelse. Men for at opnå gode resultater, er det vigtigt at tage Spirosan over en periode, så du får de ønskede resultater.

Reklamationer 
meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har meget høj kvalitet på vores produkter. Skulle der alligevel være mangler, skal det indberettes senest 10 dage, efter pakken er modtaget. Ved godkendte reklamationer dækker Wautor Laboratories AB portoen.

Fortrydelsesret 
har kun fortrydelsesret på den første pakke i dit abonnement. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra pakken modtages og forudsætter, at forsendelsen leveres intakt i original emballage. Kunden dækker portoen.

Betaling 
skal ske senest inden den frist, som er angivet på fakturaen, i øjeblikket 14 dage. Ved manglende betaling af fakturaen modtager du en betalingspåmindelse/advarsel med administrationsgebyr på kr. 100,- Manglende betaling af denne fører til inkasso. Renter og gebyrer vil blive tilføjet efter de højeste lovbestemte satser. Skankred AS følger op på alle vores betalinger. Indfriende betaling kan kun ske ved betaling til Skankred AS, der er angivet på alle vores fakturaer.

Ændring af adresse 
skal anmeldes til Wautor Laboratories AB så hurtigt som muligt. Det er kundens ansvar at underrette om flytning, og eventuelle omkostninger i forbindelse med forsendelser, uden adresseændring er rapporteret, betales af kunden.

VIGTIGT! Der er ingen returret på forsendelser i abonnementet
, bortset fra den første pakke, der leveres med 14 dages fortrydelsesret som følge af tilbagetrækning af det aftale abonnement. Pakker der returneres til os uden godkendelse senere end 14 dage efter indgåelse af abonnementet, bliver ikke krediteret. Det oprindelige krav opretholdes, selvom pakken returneres. Har du fået en pakke, du ikke har bestilt, bedes du kontakte kundeservice med det samme.

Fortrolighedspolitik
Wautor Laboratories AB opererer indenfor det norske datatilsyns retningslinjer for e-handel. Anvendelse og opbevaring af personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og du vil kun modtage produktnyheder fra Wautor Laboratories AB. Da fakturaen vedlægges forsendelsen, opbevarer vi ikke følsomme konto- eller kreditoplysninger.

Androxen er et standardiseret produkt, hvor den specificerede mængde af​indhold og virkestoffer er konstant. Vores kvalitetssikring garanterer dig topkvalitet i enhver forsendelse. Wautor Laboratories AB forbeholder sig ret til at ændre produktsammensætningen, hvis det kræves for at opfylde loven om kosttilskud, uden at informere kunden på forhånd for at sikre produktets kvalitet.

Kontaktoplysninger
Du kan nemmest kontakte kundeservice via e-mail:post@bio365.dk eller vores kundetelefon 0047 5772 1614 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Efter bestilling vil du modtage nyheder og tilbud fra Wautor Laboratories AB og vores partnere. Vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen tredjepart.

Wautor Laboratories AB som forbeholder sig ret til at ændre pris, indholdsdeklaration og mængden af indhold i produktet Spirosan.

Vi ønsker dig en behagelig shopping og naturlig brun farve!